Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Fallback για το Nintendo Switch (trailer)

O publisher Microids και η developer Endroad, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Fallback στα τέλη του 2021. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για το PC μέσω Steam, από τον Οκτώβριο του 2019, με ένα μεγάλο update, το “Uprising”, να κυκλοφορεί έναν χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2020.

Σύμφωνα με τον Vincent Dondaine, αντιπρόεδρος της Microids, η εταιρία είναι πολύ χαρούμενη, που φέρνει το παιχνίδι στο Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, η κονσόλα της Nintendo, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις των indies. Έτσι με αυτήν την κίνηση η Microids, θέλει ακόμα περισσότεροι παίκτες, να μπορέσουν να βιώσουν την μοναδική εμπειρία που έχει αν προσφέρει το Fallback.


Στον τίτλο οι παίκτες αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν ότι έχει μένει, από τον πλανήτη γη, με τους τελευταίους επιζώντες της ανθρωπότητας. Ο τελικός στόχος είναι να φτάσουν ξανά στην επιφάνεια της γης, μιας και έχουν αποκλειστεί σε μία υπόγεια πόλη, μετά από μια οικολογική καταστροφή. Το παιχνίδι προσφέρει 6 διαφορετικά classes, ώστε οι παίκτες να μπορούν να διαλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*